Neoderma

De Biopeeling wordt toegepast bij de volgende aandoeningen:

  • acne
  • rosacea
  • onzuivere, vette huid met mee-eters
  • littekens
  • grove poriën
  • pigmentvlekken (bruine/rode vlekken ontstaan door ontstekingen, sproeten, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken)
  • verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid
  • rimpels

​

De Biopeeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crème-masker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon.

​

Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acne kan zich een 'explosie' van puistjes voordoen, een tot enkele dagen na de behandeling. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

​

Omdat de Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling of als minikuur 3 maal binnen 10 dagen. (langste resultaat) In geval van een gevoelige huid echter eenmaal per week, tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseer ik elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 a 4 huidproblemen in een keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar met de Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up overheen kan). Ook kunt u uzelf gewoon wassen. Na de behandeling is het beter gedurende een week niet onder de zonnebank te gaan, wegens gevaar voor uitdroging van de huid. 

​

Enkele behandeling €97,50 Kuur (3x in 10 dagen) €310 (inclusief tube Blue Blood Gel) 

​

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtype!

_____________________________________________________________________________________

TOP

Bio lifting

Een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestresste huid en verjongend voor de oogleden. Werkt ook vochtafdrijvend tegen oogwallen. Ook geschikt voor toepassing op borsten, handen en buik.

​

Effect: Een unieke behandeling, gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon (Blue Blood) en de natuurlijke eigenschappen die in de aloe Vera plant worden aangetroffen. Deze worden gebruikt in combinatie met collageen en vitamine A en E. De lifting kan worden toegepast als kuur (6 tot 10 behandelingen, 2 a 3 keer per week) of eenmalig. Het bijzondere van neoderma biolifting is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. Ook voor de rokershuid en slecht doorbloede huid (geen strak, benauwd gevoel). De lifting is ideaal, niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestresste, vermoeide huid en na veel afvallen. Ook geschikt voor bruidjes (een dag voor de trouwerij) Goed te combineren in een behandeling met de peeling (combi). Toepasbaar voor lifting van ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling.

​

Toepassing: de huid wordt gereinigd en voorzichtig gescrubt. Vervolgens wordt de huid gemasseerd met Neoderma Face Massage Cream. Voordat het Biolifting masker wordt opgebracht wordt eerst Neoderma Blue Blood Gel op de huid aangebracht. Het masker moet 15-20 minuten opdrogen op de huid. Het masker wordt daarna opgelost met Neoderma Cleansing Milk en afgenomen met lauw water. De behandeling wordt afgesloten met Blue Blood Gel, aangepaste 24 uur créme en Neoderma Sun Block.

€ 87,50

© 2019 Kim’s Cosmetics - KvK: 32102012 (Privacybeleid)

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.